Revolution

Revolution

Hogy öröm legyen az egészséges táplálkozás!

Táplálkozási tanácsadás

Revolution étrend

A Revolution egy speciális, teljes mértékben személyre és egyéni izlésre alkotott étrend.

Hiszünk abban, hogy mindenki lehet vonzó külsejű és egészséges akkor is, ha szereti az ízeket és szeret jókat enni, mindezt lelkiismeretfurdalás nélkül. Mi nem egy újabb diétát kínálunk neked, amiből rengeteget találsz a neten és nem hitegetünk azzal sem, hogy lefogyasztunk egy hónap alatt. Tőlünk egy életre szóló, sikert hozó megoldást kapsz, egy új életmódot. Programunk alapja a kiegyensúlyozott, személyre szabott étrend aminek szerves része az egészségtudatos táplálkozás és a mozgás.

Felde Rebeka Revolution
Felde Rebeka
Aerobic, TRX edző, funkcionális tréner és Táplálkozási tanácsadó

Szenvedélyem a gasztronómia és az egészséges ételek megismertetése, amelyek a legjótékonyabbak az emberi szervezet számára.

Wolf-Luca_Revolution-2
Wolf Luca
Dietetikus, Életmód program tervező és Táplálkozási tanácsadó

Célom, hogy a téves táplálkozási szokások feltárása után megtanítsam a három legfontosabb dolgot: mit, mikor és mennyit.

Egészséges ízek

hogy ételed legyen a gyógyszered!

Revolution csomagajánlataink

REVO HELP

12 hetes program

30.000 Ft

REVO HELP I. programunk segít neked abban, hogy gyökeresen megváltoztasd a táplálkozási szokásaidat és elérd kitűzött céljaidat. A személyre szabott étrend mellet megtanulhatod azokat az alapelveket, amiket betartva valóban hosszú távon tudsz fejlődni.

12 hetes programunk tartalmaz egy étrendet, amely az egyéni izlésed a testalkatod és céljaid alapján fog elkészülni.
Miután felvetted velünk a kapcsolatot, online elküldjük neked táplálkozási kérdőívünket, melyet visszaküldés után kielemzünk, hogy megismerjük jelenlegi táplálkozási szokásaidat és kiszűrjük a problémáidat.
Az elemzés ezeken felül alapadatokat is kér tőled alkatodra, testfelépítésedre kitérve, hogy maximálisan érvényesüljön a teljes személyre szabottság.
Elkészítjük az étrendedet receptekkel, energiatartalommal, makrókkal (szénhidrát, fehérje, zsír arány).
A kitöltött teszt visszaküldésétől és a díj átutalásától számított 1 héten belül megkapod személyre szabott étrendedet, melyben: -10 reggelit -10 ebédet -10 tízórait / uzsonnát -10 vacsorát találsz.
Mindegyik étkezés mennyisége, összetétele kifejezetten számodra lesz összeállítva, grammra pontosan, figyelembe véve az elemzés eredményeit.
A program közepén, a 6. hét leteltével lehetőséged lesz online konzultációra, melynek során felteheted kérdéseidet, beszámolhatsz nekünk arról, hogy haladsz, mik a tapasztalataid és segítünk ha elakadnál.

Revo step by step

4 hetes csomag

40.000 Ft

REVO STEP BY STEP programunkat akkor ajánljuk, ha az életmódváltás számodra  még ismeretlen terület, valamint nem szeretnél különféle divat diétákkal kísérletezni, kockáztatva egészségedet.

4 hetes programunk tartalmaz egy étrendet, amely az egyéni izlésed a testalkatod és céljaid alapján fog elkészülni.
Miután felvetted velünk a kapcsolatot, online elküldjük neked táplálkozási kérdőívünket , melyet visszaküldés után kielemzünk, hogy megismerjük jelenlegi táplálkozási szokásaidat és kiszűrjük a problémáidat.
Az elemzés ezeken felül alapadatokat is kér tőled alkatodra, testfelépítésedre kitérve, hogy maximálisan érvényesüljön a teljes személyre szabottság.
Elkészítjük az étrendedet receptekkel, energiatartalommal, makrókkal (szénhidrát, fehérje zsír arány).
A kitöltött teszt visszaküldésétől és a díj átutalásától számított 1 héten belül megkapod személyre szabott étrendedet.
Mindegyik étkezés mennyisége, összetétele kifejezetten számodra lesz összeállítva, grammra pontosan, figyelembe véve az elemzés eredményeit.
Az étrendedet napi szinten mi határozzuk meg, így segítve téged lépésről lépésre.
Hetente egyszer lehetőséged van online konzultációra, ahol megbeszélhetjük az észrevételeidet, felteheted kérdéseidet, hogy minél hatékonyabb legyen számodra a választott program.

REVO EXTRA

Kiegészítő csomag

10.000 Ft

REVO EXTRA szolgáltatásunk az egyes és kettes csomag kiegészítéseként kérhető, amennyiben speciális kéréseid,  betegségeid vannak pl: (diabétesz, hormonzavar, táplálék allergia, intolerancia, és emésztőrendszeri problémák.

REVO konzultáció

Személyes konzultáció

10.000 Ft

Lehetőséged van személyes konzultációt kérni, amennyiben igényed van rá. A konzultáció egy órás, melynek keretén belül átbeszéljük az esetleges észrevételeidet és lehetőséged van testösszetétel mérésre, amivel még inkább segíthetünk a fejlődésedben.

Ételed

az Életed!

Testünk esztétikus formálásán túl már olyan problémákra is megoldást kell találnunk, mint az emésztőrendszeri zavarok felismerése és orvoslása.

A rossz minőségű és nem megfelelő élelmiszerfogyasztás emésztőrendszeri zavarokhoz pl: (puffadás, alvászavar, hormonrendszer felborulása, ételérzékenység) vezet.

A felgyorsult hétköznapok és a stressz felborítja hétköznapi rutinunkat, biológiai ritmusunkat és alvásminőségünket, ami mind a felsorolt emésztőrendszeri problémákhoz vezet és hatással van testsúlyunkra, közérzetünkre.

Helyes táplálkozással és megfelelő mozgással megelőzhetőek, vagy gond esetén jelentősen javíthatóak a fent említett problémák.

Természetes ízek

Az egészség receptje személyesen neked!