Kolozsi Sándor

Kolozsi Sándor

Kapcsolat

Végzettségek

Sportedző – Testépítés-fitness szakirány

Functional Movement Trainer

Kettlebell Instruktor

Felfüggesztéses eszköz Instruktor

Erőemelő edző

Főiskolai éveim alatt szerettem bele a funkcionális edzésbe, ott ismerkedtem meg a kettlebellel és a felfüggesztéses eszközökkel. Jelenleg erőemelő versenyző vagyok, a Magyar Erőemelő Szövetség által szervezett doppingtesztelt versenyeken veszek részt. Eddigi legjobb versenyeredményem országos 3. helyezés, guggolásban 235 kg, fekvenyomásban 165 kg, felhúzásban 280 kg. Igyekszem a tudásomat folyamatosan bővíteni és a versenysportban szerzett tapasztalatokat átültetni az általam megtartott edzésekre. Elköteleztem magam a doppingmentes sport mellett, teljes szakmai meggyőződéssel állítom, hogy a nehéz súllyal végzett alapgyakorlatok nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy a lehető legtöbb izmot és erőt építse fel egy sportoló, ezáltal kihozhassa magából a maximumot.

Természetesen az egészségmegőrzés, valamint a jól funkcionáló test szempontjából az alapokon túl kiegészítő munkára is szükség van, ám ezek módjának, arányának megválasztása kellő körültekintést igényel.

Edzéseimre – akár személyi edzés, akár csoportos óra – szeretettel várok mindenkit, aki erősödni, izmosodni szeretne, a lehető legtöbbet hozná ki magából, vagy akár általános egészségmegőrző céllal választana egy letisztult, hatékony edzésrendszert.

DEPO Strong

KEZDŐ CSOPORT vezető edző

Személyi Edzés

Személyi edzésekre, átmenetileg nem tudok vendégeket fogadni.